6x biefstuk salade – voor wie beter wil worden in biefstuk bakken én salades

Voor de dagen dat de zon door de wolken breekt: biefstuk salade! Maak ‘m Thais met limoensap, op z’n Frans met roquefort of Mediterraan met tomaatjes. Opties te over.

En terwijl je het doet leer je toch weer een hoop. Over hoe je de perfecte biefstuk bakt, welke kruiden of groenten er goed bij een salade passen of hoe je een lekkere dressing maakt.

Niet dol op salade als avondmaaltijd? Dan mis je in alle onderstaande gevallen echt wat. Dit zijn dé recepten voor een een salade als diner. Lekker én vullend.

Tip van ons: stop net zoveel liefde en aandacht in het op smaak brengen van de salade, als dat je dat voor de vlees doet.

6x biefstuk salade

geroosterde bavette en salade met blauwe-kaasdressing
Deze geroosterde bavette kan zowel op de barbecue als op de grillpan worden bereid. Samen met de pastasalade met blauwe-kaasdressing, is dit hét gerecht voor een heerlijke zomeravond.
Probeer ook eens deze bavette met hollandaise en chipotle!
naar recept
bavette-delicious
gerst-tomatensalade met harissa-biefreepjes
Volkoren graanproducten zitten tjokvol voedingsstoffen. Heerlijk als basis voor frisse salades met groenten van het seizoen of in feestelijke gerechten voor zomerse diners.
Maak ook deze freekeh en zalm met honing-paprikaglazuur.
naar recept
gerst-tomatensalade met harissa-biefreepjes - delicious
rijstnoedels met biefreepjes
Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.
naar recept
rijstnoedels met biefreepjes | delicious
freekehsalade met biefstuk, haricots verts en geitenkaas
Vork in de aanslag voor een gul gevulde kom freekeh-salade met biefstuk, geitenkaas en haricots verts. Zo’n supergezonde salade is snel klaar, dus perfect om te maken op een drukke dag.
freekeh salade met biefstuk en geitenkaas | delicious
franse biefsalade met courgette en roquefort
Lekker koken op warme dagen? Deze Franse biefsalade met courgette en roquefort staat binnen ± 25 min. op tafel. Genoeg tijd om te genieten van dit weer én toch een delicious. maaltijd.
naar recept
franse biefsalade met courgette en roquefort | delicious
vietnamese biefstuksalade
Limoensap is fris, verkoelt en geeft deze Vietnamese biefstuksalade een extra boost. Voor nog meer aroma en smaak rasp je de limoenschil.
naar recept
vietnamese biefstuksalade-delicious

Lees ook: 25x maaltijdsalades voor een fijne dosis energie

freekeh salade met biefstuk en geitenkaas | delicious