nr.1 foodmagazine

6x de lekkerste kroketten om zelf te maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kroketten komen in alle soorten en maten. Je hebt kaaskroketten, garnalenkroketten, rundvleeskroketten en alles wat daar tussenin zit. Dit zijn onze favoriete kroketten om zelf te maken.

Maak het snackfeest compleet met deze 5 culinaire snacks.

ham-kaaskroketjes met chipotlemayonaise

Zo tegen het einde van de middag verlangen we naar een snack. En dan vooral naar deze ultieme ham-kaaskroketjes met huisgemaakte chipotlemayonaise. 

>> naar recept

 

viskroketjes piripiri - delicious

Portugese viskroketjes piripiri

Deze zilte viskroketjes heten in het Portugees pastéis de bacalhau. Superlekker als hapje bij een glas witte wijn, als het kán buiten. Of bij vinho verde, om in Portugese sferen te blijven. Bacalhau of bakkeljauw is gedroogde, gezouten kabeljauw. Je vindt het in de diepvries van grotere supermarkten.
Ook vegakroketjes op tafel? Bak polentakroketjes

>> naar recept

 

kroketten-deliciousnederland

polenta-rozemarijnkroketjes met olijf-knoflookmayonaise

Vandaag is het nationale krokettendag! Dus alsjeblieft, het recept van onze polenta-rozemarijnkroketjes. Da’s weer eens iets anders!

>> naar recept

 

pompoen-saffraan kroket | delicious

pompoen-saffraankroket met paprika-hazelnootdip

Kroket maar dan anders? Probeer deze vegetarische kroketten van pompoen en saffraan met een heerlijke paprika-hazelnootdip om in te dippen!

>> naar recept

 

kaaskroketjes - delicious

kaaskroketjes met zoetzuur

Dit zijn de meest smeuïge kaaskroketten die je ooit geproefd hebt. Bijkomend voordeel: ze zijn helemaal niet moeilijk om te maken, het vergt alleen wat voorbereiding.
Ga je toch liever voor ham-kaaskroketjes?

>> naar recept

 

Garnaalkroket_kreeftkroket - delicious

garnalen- en kreeftkroketjes

Zo middenin het garnalenseizoen wordt de Belgische kust geroemd om z’n typische visgerechten. Maak eens deze garnalen- en kreeftkroketjes. Je kunt natuurlijk verse visbouillon gebruken (is het allerlekkerst!), maar een pot visfond is zeker en vast een goed alternatief. Een echte Vlaams klassieker!

>> naar recept

Garnaalkroket_kreeftkroket - delicious