5x kickstart ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Genoeg reden dus om eens uit te pakken met een heerlijke kom pap. Zoet, hartig, kruidig… we hebben het allemaal. We geven je vijf pap recepten waarmee je de dag gegarandeerd goed begint!

Probeer ook eens deze ontbijtwafels met saffraan-venkelroerei en bacon.

5x kickstart ontbijt

pompoenpap
Pompoenpap is een prima begin van de dag! Ontbijtpap hoeft niet altijd zoet te zijn. Je kunt aan havermout ook groenten en een snuf zout toevoegen.
naar recept
pompoenpap - delicious
rijstepap met kokos en kardemom
Ready to kickstart this morning? Begin je dag eens met deze bijzondere rijstepap met kokos en kardemom. Heerlijk verwarmend en je kunt er de hele ochtend op vooruit.
naar recept
rijstepap kokos kardemom | delicious
hartige pap met eieren en spek
Begin de dag goed en eet eens vaker een stevig ontbijt in de vorm van pap. Superlekker en supergezond! Havervlokken zijn in feite geplette graankorrels, dus hartige pap met eieren en spek is helemaal geen gek idee.
naar recept
pap met eieren en spek-delicious
havermoutpap met amandelmelk
Deze heerlijke havermout met amandelmelk en en gember zit boordevol goeds. Binnen een kwartier zet jij een kommetje power ontbijt op tafel. 
naar recept
havermout met amandelmelk
roggepap met hazelnootcustard en vanille-abrikozen
Goed plan: begin de dag met stevige roggepap met hazelnootcustard en vanille-abrikozen. Als je de vanille-abrikozen en de hazelnootcustard van tevoren maakt, ben je zo klaar met deze kom vol energie!
naar recept
roggepap-delicious
roggepap-delicious