5x bijzondere pompoensoepjes

Pompoensoep: een altijd-goed soep. Eet jij pompoensoep liever romig, pittig of juist lekker fris? Wij zetten onze favoriete pompoensoep recepten voor je op een rij. Hoef jij er alleen nog maar eentje te kiezen.

Ook zó lekker: pompoentaart met geitenkaas.

 

pompoensoep met miso & pompoenpit-rozemarijnsalsa - delicious

pompoensoep met miso & rozemarijnsalsa

Met soep zit je altijd goed, maar met deze pompoensoep kan écht niks misgaan. Door de miso en de pompoenpit-rozemarijnsalsa til je de soep naar een hoger niveau. Daar worden we zó blij van!
Liever een basic pompoensoep? Kijk dan eens naar deze romige pompoensoep.

>> naar recept

 

romige pompoensoep

Hier hebben we altijd zin in: zoete pompoensoep met knoflook en wortel. Je maakt ‘m romig met een flinke scheut slagroom en interessant met een crunchy topping van pompoenpitten en gedroogde cranberry’s. Maak een flinke pan vol (desnoods een dubbele portie) en vries een deel in. Dan heb je altijd comfort food stand-by staan!

>> naar recept 

 

pompoensoep-delicious

pompoensoep en Hollandse garnaaltjes met pompoenpitten

Pompoenliefhebbers opgelet! Chef-kok Niven Kunz maakte deze heerlijke comfortmaaltijd met pompoensoep, Hollandse garnaaltjes met pompoenpitten.

>> naar recept

 

Pompoensoep met roquefort-delicious

pompoensoep met roquefort

Vol, romig en zilt…zo smaakt de van origine grijs-groen geschimmelde roquefort volgens kaaskoningin Betty Koster. Een schapenkaas die volledig uit elkaar hoort te vallen als je hem aansnijdt en smelt op je tong. In combinatie met een mooie flespompoen krijg je een op-en-top najaars pompoensoep. Want 1 ding is zeker: najaar is het zeker…

>> naar recept

 

pompoensoep met kervel

pompoensoep met kervel + zwarte walnoot op siroop

Pompoensoep is een echte allemansvriend. Iedereen is er dol op. Deze versie garneer je met kervel en zwarte walnoten op siroop.

>> naar recept

pompoensoep met kervel