De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deze zomerse cocktail wil je proberen: smoked pink paloma

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
glutenvrij, glutenvrij / lactosevrij, lactosevrij, vegetarisch
aantal | brunch, drankje | feestelijk, weekend | | glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
De pink paloma: een fris alternatief op de margarita. Zoet, zuur, zilt, bitter… deze cocktail heeft het allemaal. Dit is dé signature cocktail van bartender Tess.
kooktijd15 minuten
totale tijd15 minuten

ingrediënten

  • gerookt zout
  • 60 ml mezcal
  • 5 ml agavesiroop
  • 30 ml vers grapefruitsap
  • 15 ml vers limoensap
  • grapefruitsoda
  • ook nodig: ijsblokjes longdrinkglas, cocktailshaker, strainer

instructies

  • Maak een randje met gerookt zout aan de buiten- kant van een longdrinkglas. Zorg ervoor dat het zout niet aan de binnenkant van het glas komt. Schenk de mezcal, agavesiroop, het grapefruitsap en limoensap in een cocktailshaker. Vul de cocktail- shaker met ijsblokjes en shake hard. Strain het drankje in het voorbereide glas, gevuld met ijsblokjes. Schenk de grapefruitsoda erbij en roer kort door. Garneer met een schijfje grapefruit.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
FOTO ERNIE ENKELAAR STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!