delicious. risotto recepten

Risotto is het ideale comfort food. Met verschillende ingrediënten pas je het makkelijk aan het seizoen aan. Risotto maken lijkt misschien lastig, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Belangrijk is dat je erbij blijft en de risotto niet droog laat koken. Wij stelden een lijstje samen van onze favoriete delicious. risotto’s.

 1. Risotto met basilicum en geroosterde groenten
  Deze versie van risotto heeft een simpele basis van mascarpone en basilicum en wordt geserveerd met een flinke portie geroosterde groenten. Perfect voor een ‘meatless monday’ of ‘vega vrijdag’.
 2. Risotto met garnalen en kokosmelk
  Voor een tropische variatie kun je risotto maken met garnalen en huisgemaakte korianderpesto. De kokosmelk in het recept zorgt voor een lichtzoete smaak.
 3. Risotto met paddenstoelen, runderfilet en venkelzaad
  Misschien wel de meest klassieke risotto. De aardse smaak van de paddenstoelen wordt aangevuld door de anijsachtige smaak van het venkelzaad en de dry-aged runderfilet.
 4. Risotto met taleggio, bloemkool en pangrattato
  Een goede risotto valt of staat met goede kaas! Houd je van roodkorstkaas? Dan is dit recept met taleggio bloemkool en krokante pangrattato écht iets voor jou!
 5. Risotto verde met gorgonzola
  Ben je meer van de blauwschimmelkazen? Maak dan deze groene risotto met asperges, spinazie en gorgonzola. Onweerstaanbaar lekker als je van pittige kaas houdt!
 6. Risotto met boerenkool, gerookte paprika en tête de moine
  Een ander ingrediënt voor groene risotto is boerenkool, in combinatie met groene paprika en waterkers. De sterke smaken worden in balans gebracht door de zachte tête de moine kaas.

TEKST ROOS VOLKERS RECEPTUUR EN PRODUCTIE ZIE LINKS NAAR RECEPTEN

Nóg meer delicious.recepten ontvangen? Bestel nummer 4 van delicious. vóór 16:00 uur en krijg deze morgen al thuisgestuurd

delicious. risotto