Weekmenu: 5 Indian Summer recepten

Indian Summer: de herfst nadert, maar we laten de zomer nog niet helemaal los. Deze recepten zijn perfect voor het najaar en zet je binnen een handomdraai op tafel! Hierbij 5 gerechten voor aankomende week.

Nu al zin in winterse kost? Ga dan voor deze canellinirisotto met rucola en saucijs!

5x Indian Summer recepten

stamppot met hollandse garnalen en prei
Ook in de zomer kan stamppot heel lekker zijn! Deze stamppot met prei en tuinkers wordt geserveerd met Hollandse garnalen.
naar recept
springroll mosselen
Tijd voor Zeeuwse mosselen met een Aziatische twist! Dit recept komt uit het Zeeuwse Mossel Kookboek van Bart van Olphen, die maar al te graag aan de slag gaat met dit ingrediënt.
naar recept
springroll mosselen | delicious
vegetarische curry met pompoen en bieten
In deze vegetarische curry gaat een flinke dosis kruiden en pompoen. Tegenwoordig is pompoen het hele jaar door goed te verkrijgen in de winkel dus ben je niet langer seizoensgebonden. Zin in meer pompoen? Maak dan deze pompoenhummus met kipsalade.
naar recept
vegetarische curry - delicious
wortelsoep en dragonknoflookcroutons
Warm, koud of regen: soep kan altijd! En deze wortelsoep tjokvol groenten en dragonknoflookcroutons is écht genieten. De croutons zorgen voor een delicate smaakexplosie.
naar recept
wortelsoep en dragonknoflookcroutons | delicious
tagliatelle met munt-doperwtensaus
Tagliatelle wordt vaak geserveerd met een bolognese. Een waanzinnig rijke vleessaus die veel liefde en tijd kost. Wij hebben een vlug en vegetarisch alternatief: een frisse, romige saus gemaakt van de klassieke combinatie doperwten en munt.
Ook lekker: zalm met doperwtenpuree en venkel.
naar recept
wortelsoep - delicious