Dit is jullie top 10 favoriete recepten van de maand juni

Deze recepten hebben jullie afgelopen maand massaal gemaakt. Van de lekkerste hoofdgerechten met pesto tot de beste koude soep en van de perfecte biscuitrol tot hét ultieme visgerecht. Heb jij ze allemaal al gemaakt? 

5x de lekkerste hoofdgerechten met pesto

Zelfs een simpel gerecht wordt lekker met een lepel pesto erdoor. Maak in één keer een grotere hoeveelheid en schep een lepel over je soep, door je risotto, op je tosti of natuurlijk… door de pasta! Van klassieke pesto met basilicum tot een variant met tomaten & macadamia: met pesto kun je alle kanten op.

rigatoni-deliciousmagazine

5x vegetarische hoofdgerechten onder de 30 min

Deze recepten bewijzen dat je prima zonder vlees kunt. En voor wie wil: ook prima vijf dagen achter elkaar. Wij geven je vijf makkelijke én superlekkere vega recepten om meteen mee aan de slag te gaan.

rucola-gnudi met pomodorinisaus-delicious

5x de lekkerste koude soep

Op warme zomerdagen of als amuse in een klein glaasje… Koude soep is er in vele variaties en een uitkomst wanneer je hapje, lunch of voorgerecht al eerder wilt klaarmaken. Laat je inspireren door ons lijstje met de 6 lekkerste koude soepen van delicious.

koude soep

Zo maak je een perfecte biscuitrol

Aan het bakken van een biscuitrol hangt, zeg maar, een driesterrenimago qua moeilijkheid. Maar nu niet meer! Maak de biscuitrol van Hidde de Brabander eens: hij heeft geweldige banketbakkerstips om een dun, luchtig, maar toch flexibel biscuitdeeg te maken dat je easy kunt oprollen.

biscuitrol met creme fraiche en fruit | delicious

Kabeljauwhaas met olijven en venkelzaad

Deze kabeljauwhaas met olijven en venkelzaad is één van onze favoriete visgerechten. Puur bereid met olijfolie, goede olijven, venkelzaad en verse dragon & dille. Allemaal smaakmakers die perfect met vis combineren.

rigatoni-deliciousmagazine