de lekkerste visrecepten

We hebben in 10 jaar delicious. al zoveel lekkere visrecepten gemaakt! We hebben onze favorieten geprobeerd te bundelen in delicious. hét visboek, maar het waren er veel te veel. Vandaar dit lijstje met nog een aantal toprecepten!

Lees hier onze tips voor het bereiden van de lekkerste mosselen…

de lekkerste visrecepten

zeebaars in zoutkorst met een sabayon van mosterd
Het geheim van de zoutkorst is dat het de vis afsluit en alle natuurlijke smaken bewaard blijven. De vis wordt in zijn eigen vocht gegaard. Ook dit kun je makkelijk op de indirecte manier in de barbecue.

tomaat-broodsalade met vers gezouten ansjovis
Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini, Amsterdam: ‘Maak deze salade het liefst  smaakvolle tomaten en zelf ingemaakt ansjovis. Ansjovis schoonmaken is voor mij ontspanning, een soort meditatie.’

zalm met sesam en honing-paksoi
Weinig ingrediënten, veel vitaminen en een korte bereidingstijd. Deze sesamzalm met honing-paksoi is het perfecte doordeweekse gerecht!

schelvis met vanille-vinaigrette en rosevalfriet
Klop de vinaigrette bij voorkeur enkele uren van tevoren – of de avond ervoor – dan trekt het aroma van het vanillemerg goed in en smaakt hij extra goed bij de schelvis.

vis in lemon crumb
Verpak vis in een knapperig kruimel korstje. Het korstje in dit recept is gemaakt van broodkruim met knoflook en citroenrasp. Een echte lemon crumb.

saltimbocca van vis met krokante polentafriet
Klassieke saltimbocca wordt gemaakt van kalfsvlees, omwikkeld met pancetta en salie en geblust in witte wijn. Voor deze versie gebruiken we stevige witvis.

CREDITS TEKST EN RECEPTUUR: ZIE RECEPTEN, BEELD ERNIE ENKELAAR

Bdelicious. het visboekestel voor nog meer vis inspiratie hier delicious. hét visboek! Vandaag vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis!

visrecepten