Nieuw op Netflix: een foodserie over taco’s: Las Crónicas Del Taco

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De nieuwe Netflix-serie ‘Las Crónicas Del Taco’ geeft je alle ins & outs over de taco. Want wat Nederlanders wraps noemen is eigenlijk geen wrap, maar simpelweg een taco. En nee: geen harde tacoschelp dus, maar een zachte tortillawrap.

Alles over het verschil tussen taco’s en tortilla’s legt Yvette van Boven je in dit fijne artikel uit.

Taco’s zijn een symbolisch gerecht in Mexico. In Mexico-stad worden op veel plekken ‘tacos al pastor’ gegeten. Niet zo gek dat taco’s hét streetfood van deze wervelende stad zijn: ze zijn lekker, voedzaam én goedkoop. Elke aflevering is een ode aan een ander type taco: er gaat een wereld voor je open! In de trailer zegt iemand: “De taco is voor Mexicanen een deel van de cultuur. Het zit in onze aderen.” Las Crónicas Del Taco is een must-see voor taco lovers: je leert álles over de geschiedenis van dit heerlijke gerecht, hoe je ‘m maakt en nog veel meer. Leuk!

Bekijk hier alvast de trailer:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Je bekijkt Las Crónicas Del Taco op Netflix.com.

Bron: Netflix. Beeld: Recept: Lars Hamer. Styling: Annemieke Paarlberg. Fotografie: Jeroen van der Spek. Bewerking: Trudelies Schouten

smokey soft tacos | delicious