Deze supermarkt bezorgt jouw warme maaltijd aan je deur

We geven toe: af en toe heb je gewoon geen zin om te koken en ga je voor iets makkelijks. Je kunt een pizza in de oven gooien, maar eten bestellen is natuurlijk ook een optie. Dat laatste wordt steeds makkelijker en na vele restaurants en bezorgservices als Deliveroo en Thuisbezorgd.nl kunnen supermarkten niet achterblijven.

De eerste supermarkt die maaltijden zal gaan bezorgen is Albert Heijn. Het eten wordt binnen 30 minuten aan je deur bezorgd, mits je binnen een straal van 2,5 kilometer woont. Lauw eten zit niemand op te wachten, toch? De verwachting is dat veel supermarkten zullen volgen, aangezien de markt van eten thuisbezorgen steeds groter wordt.

Ook woongigant Ikea speelt in op de trend van het thuisbezorgen en begint met het bezorgen van hun foodaanbod. Dus voor wie geen genoeg krijgt van de Zweedse balletjes, binnenkort hoef je daar de deur niet meer voor uit! Consumenten kunnen tussen twaalf uur ’s middags en acht uur ’s avonds een bestelling bij de foodafdeling van IKEA plaatsen. Alleen ontbijtproducten worden niet thuisbezorgd. Voordat je gelijk begint te watertanden, voor nu bezorgen ze alleen nog maar in Groningen omdat die vestiging dichtbij het centrum ligt. Maar bij succes zullen andere vestigingen volgen.

BRON NOS.NL BEELD iSTOCK