deze ‘cello’ is hét koele, nieuwe zomerdrankje

Hoe wisselvallig het Nederlandse zomerweer ook kan zijn, één ding weten we zeker: een koel zomerdrankje binnen handbereik maakt het leven nét wat makkelijker. We willen koel, we willen fris, we willen dorstlessend en we willen er het liefst de hele zomer van blijven drinken.

ROOTCELLO checks all the boxes. De makers hebben een pittig drankje gemaakt waar we op de redactie van delicious. niet op uitgekeken raken. Zeker tijdens een snikhete zomerdag, of juist in dat laatste streepje avondzon – wanneer je nog lekker nagloeit van een stralende dag – grijpen wij naar deze (best wel knappe) fles. En jij straks ook!

Next level limoncello 

ROOTCELLO doet denken aan limoncello, maar smaakt spannender dankzij de combinatie van Italiaanse en Zuid-Amerikaanse ingrediënten. Een heerlijke dorstlesser die blijft boeien. Wij drinken hem het liefste puur – doch in goed gezelschap van wat kraakheldere ijsklontjes. Maar ook in een cocktail of als vloeibare vervanger van een dessert vervult ROOTCELLO een schitterende rol.

Wat zit er in dit zomerdrankje? 

ROOTCELLO is gemaakt volgens klassiek limoncello-recept, alleen is deze cello net even wat specialer dankzij de toevoeging van het sap van 10 (!) krachtige wortels, ofwel roots in het Engels. Het gaat om gember, kurkuma, yacon, ashwaganda, zoethout, mierikswortel, maca, tapioca, galanga en oranjewortel. De speciale receptuur geeft een kenmerkende en unieke smaak. Robuust én verfijnd: zo kun je het zomerdrankje ROOTCELLO het beste omschrijven. It’s more than just a pretty bottle! 

Het is natuurlijk geen exacte kopie van limoncello, maar je kunt het wel inzetten in situaties waar je normaal gesproken limoncello zou gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tiramisu, maar dan met ROOTCELLO? Of gebruik het in deze makkelijke cobbler!

Meer weten? 

Geniet, maar drink met mate + Geen 18? Geen alcohol. 

Zin om dit zomerdrankje in de vorm van een likeur te proberen? Hij is exclusief verkrijgbaar bij alle NL vestigingen van Gall & Gall.

Verkoopprijs: 19,99. Voor meer informatie en vragen: www.rootcello.com