deze gezonde recepten vind je in de delicious. van januari

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De glitterjurken hangen weer in de kast, het feestservies is schoon, tijd voor een frisse start! De snelste en lekkerste manier om weer in een rustig ritme te komen is door vers te koken. Eenvoudige, gezonde recepten die je weer in balans brengen en ook nog héél erg lekker zijn. Dé inspiratie voor een voedzame maand vind je in onze januari-editie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog even een terugblik: onze lekkerste recepten volgens Instagram in 2022!

Gezond en lekker koken

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, dat ‘terug naar normaal’. Zeker wanneer ‘normaal’ er afgelopen maand overwegend feestelijk uitzag. We helpen je graag een handje met het fijne weekmenu van Janneke Philippi. Denk bijvoorbeeld aan haar heerlijke uienstoof en haar familierecept voor de Franse crêpes Suzette. 

Maar vrees niet: naast comfy is voedzaam het sleutelwoord. Dus er is stevige wortelsoep met kruidige couscous én lekker veel pit van harissa, perfect voor koude dagen. We beperken ons niet tot het avondeten: ook geven we je veel gezonde lunchrecepten en ideeën voor een goed ontbijt.

Koolhydraatarme inspiratie

We koken – net als jij – lekker low-carb aan het begin van dit nieuwe jaar. Weinig koolhydraten, veel smaak en precies wat je nodig hebt. Je leert alles wat je moet weten over perfecte pastasauzen. Daarnaast krijg je een volle week aan inspiratie voor maaltijden die binnen 30 minuten op tafel staan. 

Voor fans van vegan hebben we plantaardig comfort food en iedereen die de alcohol deze maand laat staan kan gezellig aanschuiven in onze mocktail bar. Toe aan een beetje troost-eten voor donkere januari-avonden? Bak mee met Rutger of grab a muffin, honey! 

Als kers op de gezonde taart geven de gebroeders Bijdendijk nog een zeer smakelijk kijkje in hun rijke keuken. Kortom: voor ieder wat wils in deze eerste editie van 2023!

Elke dag gezond

Meteen een vliegende start maken in de keuken? Ga dan ook voor onze nieuwste special: ELKE DAG. Je krijgt anderhalve maand aan gezonde, lekkere recepten die je de energie geven om de koude maanden aan te kunnen. Bestel ‘m snel, dan heb je iedere dag de perfecte recepten om op terug te vallen. Heel veel kookplezier!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
gezonde recepten januari