Zo leuk: ook Janny van der Heijden komt met eigen servieslijn

We schreven gisteren al over de gloednieuwe servies- en tafellinnencollectie van delicious. friend Yvette van Boven En, hoe leuk: niemand minder dan Janny van der Heijden komt óók met een serviescollectie.

We weten natuurlijk allemaal dat Janny dol is op koken en bakken (en kennen haar uiteraard uit Heel Holland Bakt), maar ze blijkt ook een enthousiaste serviesverzamelaar te zijn. Zelf heeft ze inmiddels al een flinke verzameling servies, maar nu mocht ze haar éigen servies ontwerpen. Janny: “Al mijn ervaring en wensen heb ik hierin kunnen leggen. Een droom die uitkomt.”

Sharing moments
Haar zelf ontworpen servies met de naam ‘Sharing moments’ is vanaf eind januari verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Bijenkorf online. En vanwaar die naam? Volgens Janny is er niets mooier dan samen iets eten en drinken. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

Delfts Blauw
Liefhebbers van Delfts Blauw kunnen hun hart ophalen. Janny: “Ik hou van de Delfts blauwe kleurencombinatie; daar zit zo’n lange geschiedenis van verfijning in besloten… en het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Een mix-and-match, verrassend en toch harmonieus.”

BRON JANNY VAN DER HEIJDEN TEKST SIMONE BRAAKSMA

JannyvanderHeijden-serviescollectie