Nu al immens populair: Crisp, dé nieuwe Nederlandse verssupermarkt

Geen zin in ellenlange rijen bij de speciaalzaak, geen deli in de buurt of is boodschappen doen niet echt je hobby? Download dan de app Crisp! Met deze app kun je lekkere verse producten van meer dan 200 leveranciers bestellen.

En dan niet zomaar leveranciers. Nee: het neusje van de zalm. Brood van Hartog, vis van Jan van As, aardappels van Familie Stam, worst van Brandt en Levie, yoghurt van Weerribben Zuivel, biertjes van Two Chefs Brewing, verse spaghetti van De Pastafabriek en nog veel meer.

Wat is Crisp?
Crisp is een online supermarkt die zonder omwegen goed en lekker eten bezorgt. De producten van Crisp zijn vers, in het seizoen en goed geprijsd, omdat er rechtstreeks wordt ingekocht bij kleine makers en kwekers die precies weten wat ze doen.

Lekker, snel, speciaal
Crisp is de eerste app-only verssupermarkt van Nederland. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment verse groente, fruit, vis, vlees, handgemaakte pasta’s, meer dan zestig kazen, tachtig wijnen en knapperig brood. En het assortiment groeit nog dagelijks.

Uit het hele land
Via de app van Crisp zijn versproducten verkrijgbaar van meer dan tweehonderd verschillende leveranciers, onder wie ook kleine gespecialiseerde lokale middenstanders. Zo komen de mosselen uit Zeeland van familiebedrijf Neeltje Jans (wij zijn fan), de witlof van teler Huisman uit Benningbroek, de pizza’s van pizzabakker Ted uit Heerhugowaard, handgemaakte worstenbroodjes van bakker Remco Beekman uit Brabant en versgebakken brownies van Jordy’s Bakery uit Rotterdam, je weet wel: waar op zaterdag rijen voor de deur staan…

Lekker makkelijk
De Crisp-app is snel en overzichtelijk. Er wordt in heel Nederland geleverd, zes dagen per week en voor 22.00 uur besteld, is de volgende avond thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Wat wil je nog meer? Ook fijn: er wordt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt en zoveel mogelijk gerecycled.

De app ontdekken? Meld je hier aan. De app is nu al zó populair, dat er een wachtlijst is. Klanten worden daarom per groep de app ‘ingelaten’. De oprichters hebben een paar weken nodig om iedereen toe te laten.

TEKST MARION DE BOER

crisp-delicious-1