Met deze virgin cocktail wordt Dry January een eitje

Het is Dry January, bars en cafés zijn gesloten en je snakt naar een lekkere cocktail. Geen zorgen! Dit jaar wordt Dry January easy peasy met Ceder’s. De alt-gin uit Zuid-Afrika is het perfecte ingrediënt voor veel verschillende cocktails. Bartender skills of niet, met deze recepten wil je dat Dry January nooit ophoudt.

Ook deze vijf alcoholvrije cocktails wíl je proberen.

De horeca is dicht, maar we willen nog steeds die lekkere cocktail drinken after work. Dankzij Ceder’s Crisp, het alcoholvrije alternatief voor gin, is het een koud kunstje en kun je zelfs iedere dag een after-work-cocktail maken. Ceder’s is een heerlijk alternatief voor gin gemaakt met Zweeds water en Zuid-Afrikaanse kruiden. Klassieke gin kruiden als jeneverbes en citrus zijn gecombineerd met de smaak van komkommer en kamille. Zo maak je de lekkerste cocktails. Onze favoriet? De Ceder’s NOgroni, ja je leest het goed.

Ceder’s Nogroni

De Nogroni is een cocktail voor de wat meer gevorderde at home shaker. Gooi alle ingrediënten, samen met ijs, in je shaker. Zet je favoriete hitje op vol volume en shake-it like polaroid picture. Schenk hem uit in een tumblerglas.

Ingrediënten
– 50 ml Ceders Crisp
– 15 ml sinaasappelsap
– 40 ml rood grapefruit sap
– 8 druppels alcoholvrije tonkaboonbitters

Ceder's Nogroni - delicious

Tip: verse kruiden en vruchten maken je cocktail helemaal af. Maak met een aardappelschilmesje lange krullen van bijvoorbeeld een citroen ter garnering.

Bron & Beeld: The Gardeners

Ceder's Dry January - delicious