Leuk: dit chique restaurant gaat een samenwerking aan met FEBO

Leuk: het chique restaurant Taiko (in het Conservatorium hotel) gaat een samenwerking aan met fast service formule FEBO.

Zie je dat niet meteen voor je? Dat snappen we. In de nacht van 19 op 20 januari is het weer Hotelnacht. Een jaarlijks evenement waarbij tientallen hotels in Amsterdam ’s nachts hun deuren openen om bezoekers een culinaire ervaring te bieden. Zo ook het Amsterdamse Conservatorium hotel. Zin in een snack, maar wél in een prachtige omgeving? Tussen 22.00 en 00:00u kom je aan je snack-trek bij de heuse FEBO-snackmuur in het hotel.

Snacken op chique
Wat er zoal op het menu staat? Een Taiko x FEBO langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped ketel1 cubes. Of wat dacht je van een wagyu burger met radicchio en FEBO-grilsaus op een vers sesambroodje? Dat is pas snacken op chique. 

Hangover brunch
Lukt het je niet om ’s nachts langs te gaan? Op zondag 20 januari krijg je een herkansing: dan kun je in het Conservatorium hotel terecht voor een heuse hangover brunch met onder andere een Febo wagyu burger, eggs benedict, een salted caramel lava cake en nog veel meer.

Klinkt als de ideale zondagochtend.

Reserveren voor de hangover brunch doe je hier.

Febo-1-delicious