Dit zijn de leukste foodfestivals van dit weekend | 8-10 juni

Het foodtruckseizoen is in volle gang en er lijken meer festivals dan ooit plaats te vinden. Daar zijn wij maar al te blij mee natuurlijk! Ook dit weekend zijn weer overal in het land mobiele keukens te vinden op verschillende festivals. Wij lichten de leukste uit!

Bacchus wijnfestival

Bacchus wijnfestival

In het Amsterdamse Bos vindt het Bacchus wijnfestival plaats. Er is geen kennis van wijn nodig om hier wegwijs te worden, dus ook de leek kan hier van al het lekkers genieten! Vanaf €3,00 heb je al een goed glas wijn of een heerlijke hap. Zowel foodtrucks als toprestaurants (Entrepot, Arles en Bar Alt) serveren de lekkerste gerechten die geweldig combineren met de vele wijnen.

waar: Amsterdamse Bos (Amsterdam)
wanneer: 8 t/m 10 juni
entree: v.a. €16,93
meer info: www.bacchuswijnfestival.nl

Rrrollend Gouda

Rrrollend-delicious

Rrrollend is inmiddels een gevestigde naam onder de foodtruckfestivals, want in bijna alle grote steden is dit concept te vinden. Op het terrein van GOUDasfalt verzamelen uiteenlopende foodtrucks zich om heerlijke happen te serveren. Bij Rrrollend betaal je easy met je pinpas, dus je kleingeld laat je lekker thuis.

waar: GOUDasfalt (Gouda)
wanneer: 8 t/m 10 juni
entree: GRATIS!
meer info: Facebook event Rrrollend Gouda

GIN festival 

School of gin - delicious
Foto: Ming Chao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zei er iemand gin? Alle ginliefhebbers kunnen dit weekend hun hart op halen in Utrecht. Gevangenis Wolvenplein wordt omgetoverd tot dé gintempel van de Domstad. Zo’n 100 binnen- en buitenlandse merken zijn aanwezig om jou te laten proeven en om te vertellen over hun prachtige producten. Kun je er niet bij zijn in Utrecht? In Rotterdam volgt op 23 juni nog een editie.

waar: Wolvenplein (Utrecht)
wanneer: 8 & 9 juni
entree: €19,99 (zaterdag is uitverkocht)
meer info: ginfestival.nl

Bacchus wijnfestival