dit zijn dé ijstrends van dit moment (zou jij ze proberen?)

dit zijn dé ijstrends van dit moment (zou jij ze proberen?)

Elk jaar zijn er weer nieuwe, bijzondere trends op ijsgebied. Dit jaar lijkt het credo: hoe gekker, hoe beter. Vier ijskoude trends van deze zomer: iemand zin in gebruinde-boterijs?

1. Gebruinde-boterijs

In Amsterdam overal gezien, bij hippe restaurants én ijsboeren: gebruine-boterijs. Klinkt misschien gek, maar wij zijn nu al fan. Bijzonder en heftig, zout en zoet, ofwel: verslavend lekker.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

3. Funky ijs
Van ijs van mascarpone, lavendel en honing tot whiskey-baconijs en van kokos-matcha-ijs tot ijs met zoethout: het ijs op je hoorntje kan deze zomer niet funky genoeg zijn.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

3. Zwart, zwarter, zwartst
IJs mag opvallen, we deinzen niet meer terug voor gekke smaken of bijzondere kleuren. We zien ijs dat gekleurd wordt met plantaardig koolstofpoeder: weer eens iets anders dan het witte ijs dat we gewend zijn. Deze trend past in de trend van ‘hoe gekker, hoe beter’. Ook funky!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

4. Plantaardig ijs
Het eten van veganistisch ijs wordt steeds laagdrempeliger: het wordt niet alleen meer gegeten door mensen met een lactose-intolerantie. Want: als zelfs Ben & Jerry’s met een vegan variant op hun ijs komen, is het bijna mainstream te noemen. Smaken met kruiden en groenten zijn populair. Wat dacht je van vegan ijs met citroengras of gember?

Flower Ice Cream 🌸🍦 •

Een bericht gedeeld door Maya📸 (@mayanisim) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

PRODUCTIE EN TEKST CULINAIRE REDACTIE DELICIOUS. BEELD INSTAGRAM