Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren op 23 oktober 2018 eregasten in Buckingham Palace op het staatsbanket dat koningin Elizabeth hun aanbood. Dít aten de Oranjes!
Tijdens het staatsbanket was de tafel gedekt met servetten die waren gevouwen als een ‘Hollandse muts’. En ter ere van het Nederlandse bezoek hadden de bloemen oranje als hoofdkleur. Benieuwd naar wat de Oranjes aten? Dit is le menu!
LE MENU
Paupiettes de Sole Poché de Homard
Sauce Champagne
Tournedos de Boeuf Montgomery
Sauce Perigourdine
Haricots Verts au Beurre
Choux Rouges Braisés
Pommes Rösti Elizabeth
Salade
Torte au Chocolat Amer et Mandarines
Crème au Café
Ook een koninklijk dessert maken? Maak deze blood orange lava cakejes.
LES VINS
Windsor Great Park Vineyard Sparkling Wine 2014
Chablis 1er Cru Vaillons 2014 Domaine Moreau-Naudet
Château Latour 1990, 1er Grand Cru Classé, Pauillac
Warre’s 1977 Vintage Port
BRONNEN KONINGSHUIS.NL BEELD PATRICK VAN KATWIJK MENU NOS.NL / FOTO TIM DE WIT