delicious. friend Yvette van Boven lanceert serviescollectie!

Duizendpoot Yvette van Boven (Yvette is niet alleen kok, maar ook schrijfster, illustrator, columnist en tv-presentator) gaat er nóg iets bij doen: ze komt met een complete collectie servies en textiel.

Natuurlijk ken je Yvette allang uit delicious. (ook online vind je allerlei heerlijke recepten van haar), straks eet je haar gerechten van een uniek Yvette van Boven bord. De Nederlandse kookboekenschijfster is namelijk een samenwerking aangegaan met &klevering Amsterdam. 

Lees ook: Als we wereldwijd dít dieet volgen, kan iedereen duurzaam & gezond eten in 2050.

Complete serviescollectie
En natuurlijk pakt Yvette dat meteen groots aan (want ze doet nooit iets half). Wat we kunnen verwachten? Zo’n 25 verschillende items: van porseleinen borden, kommen en een waterkan, tot bekers en een dienblad van bamboe, ovenwanten, theedoeken en schorten. Natuurlijk allemaal voorzien van de herkenbare, vrolijke illustraties van Yvette zelf. In de hoofdrol: Yvette’s lievelingszomergroenten. We zien vrolijke radijsjes, tomaten, peultjes courgette en bietjes.

YvettevanBoven-servieslijn-delicious

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen
De Nederlandse kookboekenschrijfster, kok, illustrator en presentator Yvette van Boven lanceert een eigen servies- en textielcollectie. Deze bestaat maar liefst uit 25 verschillende items van porseleinen borden, kommen en een waterkan, tot aan bekers en een dienblad van bamboe, ovenwanten, theedoeken en schorten van eco-katoen. Die schorten zijn er trouwens voor jong en oud, want, aldus Yvette: “Je kunt gewoon niet vroeg genoeg beginnen met plezier maken in de keuken”. En daar zijn wij het roerend mee eens.

yvettevanboven-servieslijn-delicious

Waar te koop?
We moeten nog héél even geduld hebben: het servies en tafellinnen van Yvette is vanaf 1 maart 2019 verkrijgbaar bij o.a. de winkels van woonwinkel &klevering in Amsterdam en de webshop.

TEKST SIMONE BRAAKSMA BRON YVETTE VAN BOVEN FOTOGRAFIE OOF VERSCHUREN 

YvettevanBoven-servieslijn-delicious