Bij pop-up restaurant De Spijsveiling gaan alle gerechten onder de hamer

Altijd moeite met wat je nú weer gaat kiezen van de menukaart? Dan raden we je aan te gaan eten bij De Spijsveiling in restaurant Gast in Den Bosch. 

Want: De Spijsveiling doet het nét even anders. Waar je normaal gesproken even tuurt op de menukaart, je keuze doorgeeft aan de bediening om vervolgens je gerecht geserveerd te krijgen, bied je bij dit restaurant voor een bord risotto.

Despijsveiling-delicious

Bieden op je favoriete gerechten
De Spijsveiling is Nederlands’ allereerste pop-up restaurant waar gerechten worden geveild. Hoe dat in z’n werk gaat? Gedurende de avond zit je met een buurman tegen elkaar op te bieden voor dat bord risotto of een schaal oesters. Wij kunnen ons zo voorstellen dat dat er best geinig aan toe gaat.

despijsveiling-delicious

Nooit met honger naar huis
Het tijdelijke restaurant vind je in de Mariakapel van het voormalig Groot Ziekengasthuis in Den Bosch. De Spijsveiling vindt plaats op 14, 15 en 16 februari. Zorg dat je erbij bent en schaf nu alvast een ticket aan voor €90 via de website. Wat je daarvoor krijgt? Een veilingtegoed van hetzelfde bedrag, wat inhoudt: een 4-gangenmenu, inclusief drankjes. Mocht je je zorgen maken: je zal nóóit met honger naar huis gaan.

En ja, wat je gaat eten… Ligt natuurlijk helemaal aan jezelf!

BRON BRABANTS DAGBLAD EN DE SPIJSVEILING

despijsveiling-delicious