Vanaf nu kun je een abonnement nemen op olijfolie (ja, echt waar)

Na een abonnement op foodboxen, wijn en chocolade is er nu het olijfolie-abonnement. Huh? Een abonnement op olijfolie? We leggen het even uit. 

Dat olijfolie essentieel is in de keuken, weten we allemaal. Wij kunnen in ieder geval geen dág zonder. Dat moet Ridder, oprichter van het gloednieuwe merk Olivery ook gedacht hebben. Daarom bedacht hij een heus ‘olijfolie-abonnement’. Hoe dat zit? De olijfolie van Olivery heeft een chip: als je fles olijfolie voor 80 procent leeg is, stuurt de chip via Bluetooth een berichtje naar de App (Oli genaamd) op je telefoon. “Wil je olijfolie bestellen?” En ja hoor: een paar dagen later ligt er een navulverpakking in je brievenbus. Je hoeft dus niét thuis te blijven of je pakketje ergens op te halen.

Olivery-delicious-1

Olijven uit Puglia
Nu vraag je je wellicht af: wat voor olijfolie krijg ik dan opgestuurd? De olijfolie van Olivery wordt gemaakt op basis van koudgeperste olijven uit Puglia in Zuid Italië en is 100 procent natuurlijk. Je schijnt de olie overal voor te kunnen gebruiken; om in te bakken én voor je dressings. Handig.

Crowdfunding
Kleine kanttekening: het abonnement is nóg niet te bestellen, want oprichter Ridder start vandaag met zijn crowdfundingproject. Wil je hem steunen? Dat kan via deze link. Fijn idee: het merk werkt aan bioplastic navulverpakkingen en als de eerste omzet binnen is, weet Ridder al naar welk goede doel het geld gaat.

Bron & Beeld: Olivery.nl.

olijfolie-abonnement