Brandt & Levie introduceren (deels) vegan knakworst

Ben je dol op worst maar probeer je minder vlees te eten? Dan hebben wij goed nieuws: Brandt & Levie worstmakers (van onze delicious. friend Samuel Levie) brengt namelijk een deels plantaardige knakworst op de markt! De worst bestaat voor een derde uit biet en kikkererwten twee derde uit goed gehouden varkensvlees.

De mannen van Brandt & Levie experimenteren altijd met nieuwe smaken en spelen graag in op trends. Natuurlijk merken zij ook dat de vraag naar plantaardige voeding steeds groter wordt, dus doken ze de keuken in om op deze vraag in te spelen. Omdat een vegan worst maken lastiger bleek dan gedacht, kwamen de mannen met een alternatief: een knakworst van biet, kikkererwten én varkensvlees. De nieuwe knakworst wordt net als de klassieke variant gerookt op appel- en eikenhout om zo de perfecte worst te verkrijgen.

Bietenknak - delicious

Goed gehouden varken
Brandt & Levie werkt uitsluitend met goed gehouden varken: eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem. Hiervan maken ze worst en vleeswaren die inmiddels door heel Nederland worden gegeten. Want, vinden de mannen, een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees. Én zo inspireren ze meer en meer mensen om beter vlees te eten.

De worst is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online te bestellen op de website van Brandt & Levie.

BRON & BEELD BRANDT & LEVIE