Beste chef ter wereld Mauro Colagreco komt koken bij Rijks

Chef Mauro Colagreco van het Franse driesterrenrestaurant Mirazur komt koken in RIJKS. De chef – die dinsdag werd uitgeroepen tot beste chef van de wereld – zal samen met delicious. friend én chef van RIJKS Joris Bijdendijk een lunch en diner bereiden. 

Het is niet de eerste keer dat Joris een gastchef uitnodigt om de keuken mee in te duiken. Eerder nodigde hij onder andere Kamilla Seidler en Yotam Ottolenghi uit als gastchef en dit keer is de beurt aan de Italiaans-Argentijnse chef Mauro Colagreco. Mauro Colagreco opende op zijn 29e restaurant Mirazur, gelegen in Menton aan de Côte D’Azur. Na één jaar ontving hij al een Michellen-ster en dit jaar werd het restaurant zelfs verkozen tot beste restaurant in The World’s 50 Best Restaurants Awards. 

De laatste keer
De culinaire happening zal – in deze vorm – voorlopig de laatste zijn. Na vijf jaar gaat RIJKS nieuwe evenementen organiseren. Dit is dus de laatste kans om er bij te zijn. De datum voor het evenement wordt nog bekend gemaakt via het Instagram account van RIJKS, dus houdt die goed in de gaten!

Joris-delicious.

BRON EN BEELD RIJKS