behind the scenes: zo maakten we ons kerstmagazine

Misschien heb je hem al honderd keer doorgebladerd voor de lekkerste kerstinspiratie, wellicht heb je hem pas nét binnen: de delicious. kerst-editie! Waar de feestdagen voor de gemiddelde (thuis)kok vooral een thema worden rond de laatste maand van het jaar, is de delicious. redactie al maanden aan het voorbereiden.

Het brainstormen begon in mei, de plannen waren in september rond en daarna konden we aan de slag voor het mooiste kerstmagazine van Nederland! 

Pssst… op zoek naar een handige pagina met alle kerstinspiratie die je nodig hebt? Klik hier voor onze speciale kerstpagina!

Een kersteditie maken

Wat komt er allemaal kijken bij de fotografie van zo’n extra dikke feesteditie? Een hoop, kunnen we je vertellen! Verschillende teams van fotografen, foodstylisten, set dressers, redactieleden en andere helpende handen verzamelden bij Plantage Rococo in Velsen-Zuid. 

Dit statige landgoed met idem landhuis was de perfecte plek voor het beeld dat de redactie bij elkaar gebrainstormd had, tijdens een bloedhete sessie, vlak voor de zomer écht losbarstte. Naast de verfijnde allure van Plantage Rococo, paste de visie van dit hotel delicious. als een handschoen: slow down, be good! Duurzaamheid en een bewuste lifestyle staan bij Hotel delicious. eh… Plantage Rococo (bedoelen we natuurlijk!) voorop. 

Op en top kerstgevoel

Kerstbomen werden opgetuigd, verschillende kamers en zalen werden omgebouwd tot fotostudio en de keuken werd in beslag genomen. Door Chef Eduardo Scardua natuurlijk, maar ook door onze eigen foodstylisten.

Sla je het blad open? Dan check je in bij Hotel delicious. voor al je kerstinspiratie. Van cocktailbar tot homemade à la carte-menu en van schuif-maar-aan-feestbuffet tot roomservice voor twee. Iedereen is welkom om aan te schuiven bij dit extra dikke en lekkere delicious.kerstnummer. Bestel hem snel voordat je te laat bent!

Behind the scenes video

Hotel delicious. tot leven brengen: hier zie je hoe dat er aan toe ging!

kerst plantage rococo behind the scenes