Alles over Yvette’s nieuwe kookboek: Home Made Basics

Yvette van Boven maakt het liefst alles zelf, óók basisingrediënten. In haar nieuwste boek, Home Made Basics, geeft Yvette je de recepten van die basics. Eenvoudig eten voor elke dag, volledig naar haar eigen smaak. Denk aan haar lievelingsdressings, homemade sauzen en de lekkerste tortilla’s.

Kookgeluiden

Op 6 mei organiseerden wij een mini-masterclass van Yvette van Boven op Zoom en die zat in no-time bomvol (Bekijk hier de mini-masterclass terug). Goede reden om in onze podcast-serie Kookgeluiden een podcast met haar op te nemen. Zodat iedereen kan genieten van haar aanstekelijke verhalen over haar nieuwe kookboek Home Made Basics. Ook vertelt Yvette in onze podcast over trends als zelf brood bakken of limonadesiroop maken én de magie van geklopte boter.

Altijd al willen weten wat geklopte boter is en waarvoor je het kunt inzetten? Beluister hier de podcast met Yvette.

We geven je vast twee recepten uit Home Made Basics kado: een snel inmaakrecept & home made courgettebrood.

snel inmaakrecept - delicious

Snel inmaakrecept

Dit snelle inmaakrecept is van Yvette van Boven: 'Ik gebruik graag rijstazijn: dat is zo lekker licht, niet al zuur en vaak lekker geurig: de bio- of Aziatische winkel verkoopt veel soorten.'
Ook proberen van Yvette: Homemade courgettebrood

>> naar recept

 

CourgetteBrood Yvette van Boven - delicious

Courgettebrood van Yvette van Boven

Yvette maakt binnen no-time dit courgettebrood, en jij straks ook!
Probeer ook haar snelle inmaakrecept: perfect voor harde groenten als radijs, wortel en komkommer.

>> naar recept

Auteur: Yvette van Boven Uitgever: Nijgh & van Ditmar

home made basics - delicious