Tess Posthumus beste vrouwelijke bartender ter wereld

De Spirit Awards werden afgelopen zaterdag weer uitgereikt bij het cocktailevenement Tales of the Cocktail. Deelnemer en delicious. friend Tess Posthumus, die voor delicious. de heerlijkste cocktails maakt, deed ook mee. Zij eindigde in de top 4 in de categorie: ‘International Bartender of the Year’. Joe Schofield van de Tippling Club werd uiteindelijk de winnaar. 

Cocktails van Tess? Probeer deze 3 easy ones eens! 

Tess PosthumusMet haar top 4 plaats behaalt Tess alweer de titel beste vrouwelijke bartender ter wereld. Tess: “Joe is een geweldige bartender, dus het is absoluut geen schande om van hem te ‘verliezen’. Zijn bar is een absolute must-visit als je Singapore bezoekt. Ik ben hartstikke blij met die top 4-plaats, al hoop ik de echte award alsnog ooit te pakken. Dat zou voor mezelf, maar ook voor de vrouwen in deze branche heel veel betekenen. De komende tijd ga ik verder met het ontwikkelen van workshops in mijn bar Flying Dutchmen Cocktails, komt de Engelstalige versie van Cocktails met Tess eind september uit en schrijf ik een een nieuw boek over jenever, vervelen ga ik me dus niet!’

De Spirited Awards is in 2006 door Tales of the Cocktail opgericht om de inspanningen van de beste professionals binnen de cocktail- en drankindustrie te erkennen. Vierentwintig awards worden uitgereikt aan onder meer de beste bars, bartenders, schrijvers en distilleerders. Tess maakt al drie jaar achtereenvolgend kans op de titel ‘International Bartender of the Year’. Daarnaast behaalde de Amsterdamse bar Flying Dutchmen Cocktails, die ze begin dit jaar samen met Timo Janse opende, een top-10 plek in de categorie ‘Best New International Cocktail Bar’.

INTERNATIONAL BARTENDER OF THE YEAR

 

INTERNATIONAL BARTENDER OF THE YEAR