de perfecte picknick mét buiten wijn

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Happy days are here again: zon, zee, zaligheid! Daarom alle ingrediënten voor een onvergetelijke picknick aan het strand (smaakt ook perfect in bos, achtertuin, where ever). Thuis bereid je alles voor en de laatste handelingen doe je op ‘locatie’. En natuurlijk gaat er een bijpassende wijn mee!

Majella Rijsterborgh (Hema Wijn & Food): “De biologische Buiten wijn van Hema is perfect voor een picknick. Want deze is niet alleen qua smaak heerlijk, ook de fles is smart: volledig recyclebaar en is dus milieuvriendelijk. Een lichte PET-fles, handig voor elk buitenfeest (picknick, zomer-bbq, etc.). En het scheelt weer onnodig zwaar tillen!

Voor de Hema Buiten wijn werken biologische wijnboeren samen met de natuur en maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. Biologische landbouw wordt wettelijk erkend en gecontroleerd. De Buiten wijnen zijn gemaakt van druiven uit een gecertificeerde biologische wijngaard in Spanje.

Omfietswijn logo nieuw70% van het wijnassortiment van Hema is bekroond door bekende wijnjournalisten. Zeker de moeite waard om eens langs jouw plaatselijke Hema te gaan!

Vanwege het fruitige en frisse karakter van de Buiten wijnen matchen ze goed met gerechten die je bij een picknick serveert, zoals een salade, visgerecht of een mooi stuk vlees van de bbq.

hema-buiten-wijn

Buiten wijn wit: gemaakt van de Sauvignon Blanc-druif. Een droge, frisse wijn met tonen van citrus en groene appel. De wijn past perfect bij deze zomersalade met geitenkaas of onze nordic mini-smørebrød.

Buiten wijn rosé: gemaakt door de Tempranillo-druif. Een droge, fruitige wijn met aroma’s van aardbei en kersen. De Buiten rosé matcht goed bij Butterfly Chicken van de bbq!

De Buiten wijnen zijn te koop bij Hema voor €4,50 per fles á 0,75 liter. Bekijk én bestel alle wijnen van Hema hier.

– delicious. samen met Hema