Heel Holland Bakt is terug: dit kun je verwachten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Eindelijk is het zover! We kunnen dit weekend weer genieten van alle heerlijke baksels en prachtige spektakelstukken, de grappen van André van Duin én de spannende technische opdrachten in de witte tent. Het zevende seizoen van Heel Holland Bakt start namelijk aankomende zondag 15 december en dit kun je verwachten! 

Krijg jij ook meteen de kriebels om zelf te gaan bakken? Ga dan aan de slag met deze drie feestelijke koekjes voor kerst of ga voor een echte uitdaging en bak een van deze heerlijke cheesecakes.

Bakbraderie

In de eerste aflevering proberen maar liefst 50 amateurbakkers Janny en Robèrt te overtuigen van hun bakkwaliteiten. Ze doen dit niet in de witte tent, maar op een heuse Heel Holland Bakt-Braderie! De juryleden struinen op deze braderie 50 bakkerskramen af. Voor een praatje met de amateurbakkers en om hun thuisgebakken spektakelstukken te proeven natuurlijk!

kokos-limoentaart met ananasvulling - delicious|

kokos-limoentaart met ananasvulling

Wauw: deze absolute showstopper staat niet alleen prachtig op jouw kersttafel, maar smaakt ook nog eens fantastisch.
Nog meer witte wondertaarten zoals een saffraanpavlova, witte chocotiramisù of vanillenoga-ijstaart vind je in dit lijstje.

>> naar het recept

Inspiratie voor de feestdagen

Vanaf de tweede aflevering gaat de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt verder zoals je gewend bent. In de witte tent, waar de bakkers aan de slag gaan met kerstzoet. Ze maken een kerstboom van koekjes en het spektakelstuk wordt geen normale taart, maar een kerstdesserttaart! En in de Oudejaarsaflevering geen oliebollen, maar een Goud & Nieuwtaart. Als dat geen feest wordt!

Bakkers klaar? Heel Holland Bakt is te zien vanaf zondag 15 december 2019. Kijk dan om 21.35 uur naar NPO 1.

Bron: Omroep MAX.  Fotografie: Ernie Enkelaar.

 

soezen met rood fruit - delicious