the winning cheesecakes

cheesecakeEen winning cheesecake kiezen. Onmogelijk, want: elke cheesecake is winning. Maar de een ziet er fraaier, gelikter en geef-ons-een-vorkje-en-we-eten-hem-schoon-op-lekkerder dan de ander. Dit zijn de vijf topstukken uit jullie zaligmakende inzendingen!

Caroline Brouwer

Onder de 72 inzendingen vonden we veel karamelcheesecakes en veel cheesecakes met vers fruit. Dit is de mooiste, van Caroline Brouwer. Misschien vanwege de saus die over het randje druipt of het laagje poedersuiker bovenop de fruitberg.

 

 

Debbie Bodewes-van Der Marel

Debbie Bodewes – van der Marel topte haar cheesecake af met gebrande meringue. En kun je ooit kritiek leveren op iemand die een taart afmaakt met meringue? Lijkt ons niet. Het is overigens een appel-karamelcheesecake met pecannoten. Dat wij daar zelf niet op gekomen zijn…

 

 

Van Moss

Van Moss verkoopt via Etsy veel zoetigheid. Waaronder deze cheesecake met – hou je vast – champagne-vlierbloesemgelei. We kunnen nu al niet wachten om de bloesem zelf te plukken en zijn taart na te maken!

 

 

Yorinde Sleegers

Een taart met verkruimelde meringue. Natuurlijk wint die een prijs! Bovendien is de foto fijn licht en wil je je taartschep in het beeldscherm steken. Good job, Yorinde Sleegers!

 

 

 

 

 

Mariska Reijmers

De roze-rode stengels steken weer de kop op. Wat kun je daar nu beter mee doen dan een cheesecake maken? Mariska Reijmers dacht er hetzelfde over. En Mariska, een idee voor de stengels die je nog over hebt: beetje lavendelsuiker maken en dippen. Rabarberlicious!

 

 

 

 

 

 

We hebben alle 5 winnaars via facebook een berichtje gestuurd. Heb je die nu niet gekregen,  maar ben je wel een winnaar? Reageer dan even op dit bericht en we regelen het alsnog!