op weg naar de top 100 favorieten

favorieten

delicious. #100 verschijnt volgende week. Online blikken wij alvast terug op all time favorites samen met onze friends, redacteuren en bloggers. Wij vroegen één van onze grootste fans naar haar favorieten. Caroline Brouwer is al abonnee vanaf het eerste uur en ‘geniet elke maand weer als de nieuwe Delicious op de mat valt.’ 

Breng hier je stem uit.

favorietenlimoncello semifreddo

augustus 2012

De favoriet die zeker in de top 100 moet voorkomen is de Limoncello semifreddo. Een heerlijk recept voor een etentje met vrienden, van te voren helemaal voor te bereiden zodat je alle tijd voor je gasten hebt. Niet vergeten op tijd uit de vriezer te halen, dat komt de smaak ten goede. Een heerlijk fris dessert. Schenk er een lekker glaasje limoncello bij en je hebt een geweldige afsluiter van je diner. Al heel vaak gemaakt en altijd een groot succes. En zoals je aan de reacties op mijn blog ziet ook al heel vaak gemaakt door volgers van mijn blog.

favorieten

citroentiramisu

oktober 2013

Verder vind ik de frisse citroentiramisu van Janneke Philippi ook altijd een groot succes. Eigenlijk ook een topper van grote klasse!

 

favorieten

pastaschelpen gevuld met gorgonzola en walnotenkruim

mei 2013

En ook het laatste recept dat ik van jullie gemaakt hebt, vind ik in deze top 100 thuis horen. Ik heb hem nog maar één keer gemaakt maar hij komt hier zeker vaker op tafel!

favorietenaardbeien-bavaroistaart met frangipane

augustus 2012

Een taart die niet alleen mooi oogt en waar je indruk meemaakt, maar die ook nog eens ontzettend lekker smaakt! De taart lijkt moeilijk te maken, maar dat valt erg mee, het kost alleen wat tijd omdat je de verschillende onderdelen moet laten rusten voordat je de taart kunt serveren.

favorietenrodekooltaart met walnoten en cognacroom

december 2013

Een topper, die ik sinds december (dus afgelopen winter) al drie keer gemaakt heb, omdat ie zo ontzettend lekker is!

 

favorietenaardbeien in rodewijnsiroop met mascarponezabaglione

juni 2009

Aardbeien in rodewijnsiroop met mascarponezabaglione staat hier ieder jaar tijdens het aardbeienseizoen een keer op tafel!

Breng hier je stem uit.

rodekool taart met walnoten appel cognacroom - delicious