delicious. #100 verschijnt volgende week. Online blikken wij alvast terug op all time favorites samen met onze friends, redacteuren en bloggers. Wij vroegen één van onze grootste fans naar haar favorieten. Caroline Brouwer is al abonnee vanaf het eerste uur en ‘geniet elke maand weer als de nieuwe Delicious op de mat valt.’
limoncello semifreddo
augustus 2012
De favoriet die zeker in de top 100 moet voorkomen is de Limoncello semifreddo. Een heerlijk recept voor een etentje met vrienden, van te voren helemaal voor te bereiden zodat je alle tijd voor je gasten hebt. Niet vergeten op tijd uit de vriezer te halen, dat komt de smaak ten goede. Een heerlijk fris dessert. Schenk er een lekker glaasje limoncello bij en je hebt een geweldige afsluiter van je diner. Al heel vaak gemaakt en altijd een groot succes. En zoals je aan de reacties op mijn blog ziet ook al heel vaak gemaakt door volgers van mijn blog.
citroentiramisu
oktober 2013
Verder vind ik de frisse citroentiramisu van Janneke Philippi ook altijd een groot succes. Eigenlijk ook een topper van grote klasse!
pastaschelpen gevuld met gorgonzola en walnotenkruim
mei 2013
En ook het laatste recept dat ik van jullie gemaakt hebt, vind ik in deze top 100 thuis horen. Ik heb hem nog maar één keer gemaakt maar hij komt hier zeker vaker op tafel!
aardbeien-bavaroistaart met frangipane
augustus 2012
Een taart die niet alleen mooi oogt en waar je indruk meemaakt, maar die ook nog eens ontzettend lekker smaakt! De taart lijkt moeilijk te maken, maar dat valt erg mee, het kost alleen wat tijd omdat je de verschillende onderdelen moet laten rusten voordat je de taart kunt serveren.
rodekooltaart met walnoten en cognacroom
december 2013
Een topper, die ik sinds december (dus afgelopen winter) al drie keer gemaakt heb, omdat ie zo ontzettend lekker is!
aardbeien in rodewijnsiroop met mascarponezabaglione
juni 2009
Aardbeien in rodewijnsiroop met mascarponezabaglione staat hier ieder jaar tijdens het aardbeienseizoen een keer op tafel!