Koken met Van Boven krijgt een derde seizoen

We gaan met goed nieuws het weekend in: Yvette van Boven stooft en stampt dit najaar weer op tv! Vanaf 19 september start het derde seizoen van Koken met Van Boven bij de VPRO. Yvette haalt ook dan weer de ingrediënten bij telers, boeren, vissers en jonge ondernemers vandaan en deelt hun verhaal.

Ditmaal serveert Yvette van Boven homemade pindakaas, ontrafelt zij het leven in de yoghurt, verzamelt ze zwammen, bakt ze een beestloze pastei ter gelegenheid van dierendag, vist ze ansjovis uit de Oosterschelde en pakt ze uit met groente van de toekomst. Tot die tijd kunnen we alle afleveringen online terugkijken + haar recepten er eens rustig op naslaan. Te noemen: kroket van bok, earlgrey-sereh punch, dungesneden gepofte koolraap met cantharellen, asperges met ceviche van skrei en de inmiddels fameuze vaatwassercocktail.

In delicious. oktober (verschijnt over zes weken) duikt Yvette voor ons in de Britse smaakmaker worcestershiresaus. Ze maakt ‘m zelf (vanzelfsprekend!) en maakt er o.a. stoof, kaassoep en rivierkreeftcocktail mee.

yvette

FOTOGRAFIE OOF VERSCHUREN