heerlijk herfstkoken in november

Zou je de zomer het liefst nog even rekken? Of zit je al klaar voor de gezellige haardvuren, warme dranken en comfortfood. De herfst staat voor de deur en delicious.november vindt zijn weg naar jouw aanrecht. Wat kun je verwachten?

  • Bill Granger gaat aan de slag met een van zijn nieuwste favoriete, zoute karamel. Deze topcombinatie van zout en zoet is al langer een grote trend in de culinaire wereld, maar lijkt een blijvertje. Bill maakt er spannende combinaties mee, originele chocolademelk en een nieuwe klassieker met varkensbuik.
  • Na een relaxte zomer is iedereen weer aan de slag en druk met werk, school en kinderen. Moe en gestrest? Claire van den Heuvel vertelt in Feelgoodfood waar je lijf eigenlijk behoefte aan heeft.
  • We hebben de heerlijke voorpublicatie van het nieuwe boek van Janneke Philippi. Met koudere en natte dagen komt haar soepboek precies op het juiste moment. De prachtige foto’s van kleurige, rijke zorgen dat je meteen zelf de keuken in wil. Wij delen 5 op en top herfstrecepten waarmee je direct aan de slag kan.
  • Op avontuur in Peru. Mister Kitchen gaat op zoek naar het zwarte goud van dit land, om het ter plaatse te zien groeien en natuurlijk om te proeven! De gele en rode besjes van de ‘coffea’struiken zorgen voor heerlijke koffie en geweldige plaatjes.
  • Guur weer vraagt om zoet! Zoete, kleverige broodjes met glazuur, siropen en sauzen. Een makkelijk basisdeeg heb je zo gemaakt, daarna kun je alle kanten op variëren. Niet alleen qua smaak, maar ook qua vorm. Zo heb je mooie afsluiters na elk feestdiner of gewoon een lekkere snack voor bij de thee.
  • Even geen zin in zoet, maar meer in een mooi stuk vlees? Dan kun je met Eke’s culinair erfgoed deze herfst je hart ophalen. Hij gaat voor verantwoorde keuzes en vertelt je alles over de herkomst van kip, koe en varken in zijn gerechten.

delicious. november ligt NU in de winkel. Maar je bestelt hem net zo gemakkelijk via onze tijdschriftshop