De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

gretig grapefruit eten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

grapefruit

Citrusvruchten zijn in de winter een onmisbare bron van vitamine. Er zijn heel veel soorten en kruisingen, de grapefruit is er een van. Grapefruits zijn het hele jaar verkrijgbaar met een piek in de winter.

Ze zijn afhankelijk van de soort geel tot oranjerood van kleur. Het vruchtvlees varieert van geel tot bloedrood. Hoe roder de grapefruit, hoe zoeter en minder bitter de smaak.

Handig als ontbijt: snijd de grapefruit door midden en snijd het vruchtvlees los met een speciaal grapefruitmesje. Je kunt de partjes er dan zo uitlepelen.