Dankzij L’OR Espresso ben jij thuis de barista

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met L’OR

Of je nu gaat voor een dubbele espresso, een extra grote lungo, twee kopjes lungo of toch liever filterkoffie, met de nieuwe L’OR BARISTA espressomachine zijn álle koffievariaties mogelijk. Neem de vertrouwde aluminium L’OR capsules of kies de nieuwe L’OR BARISTA XXL capsules.

Tip: meer weten over koffie? In dit artikel leggen we het verschil tussen een flat white en americano uit.

Een koffielesje van L’OR

Voor iedereen is het perfecte koffiemoment anders. Soms word je langzaam wakker met een lungo, dan volgt later in de ochtend je cappuccino en kies je na het eten voor een sterke espresso. Er is enorme variatie in koffie: type koffie, de smaak en melkcombinaties.

De smaak wordt onder meer bepaald door de bodem waarin de koffiestruiken groeien. De beste bonen komen van hooggelegen plantages waar 100% Arabica-bonen worden geoogst. Hoe lichter gebrand, hoe milder de smaak. Wat jouw favoriete koffie ook is, je zet hem nu heel makkelijk thuis met de L’OR BARISTA koffiemachine. Met één druk op de knop zet je een variatie aan ristretto’s, espresso’s of lungo’s.

Nieuw: L’OR BARISTA XXL

De nieuwste L’OR BARISTA espresso- machine heeft een hoge druk van max. 19 bar. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit extractie waardoor een heerlijke cremalaag ontstaat. Je kunt de bekende aluminium capsules van L’OR Espresso gebruiken of ga voor de nieuwe L’OR BARISTA XXL capsules van 100% Arabica- bonen.

Met de L’OR BARISTA XXL capsules zet je 2 espresso’s tegelijk of een heerlijke filterkoffie, 2 lungo’s of een extra grote kop koffie. Easy, want de machine herkent de capsulegrootte en gebruikt zo de juiste hoeveelheid water. Zo maak je de koffiecreatie waar jij op dat moment zin in hebt, van mild naar sterk. Gebruik een aparte melkopschuimer voor het maken van heerlijke melkcreaties.

Meer weten over deze nieuwe koffiemachine? Kijk op de website voor meer informatie.

L'Or advertorial
L'Or advertorial