de kunst van het samenkomen met vrienden

in samenwerking met Leffe

delicious. denkt met je mee als je met vrienden en/of familie wil afspreken. Want wat past daar nu beter bij dan in een ontspannen sfeer samen genieten van lekker eten en voortreffelijk gebrouwen speciaalbier?

Met Geniet meer met Leffe wil Leffe iedereen uitdagen om meer diepgaande momenten te delen met vrienden. Maar, hoe doe je dat? Waar let je op als je een plek (café of restaurant) kiest om met vrienden samen te komen?

Natuurlijk dat de sfeer ontspannen is, het eten lekker en te delen is én dat je een comfortabele plek hebt om te zitten. Hoogwaardige of trendy extra’s? Leuk, maar totaal overbodig wanneer je met hechte vrienden aan tafel zit.

Gids voor vriendschappen

Hoe handig zou het zijn als je een gids met adressen voor vriendschappen zou hebben? Precies dat dacht Leffe ook. De maker van speciaalbier lanceerde deze zomer De Leffe Gids, bomvol adressen door heel Nederland die zich perfect lenen voor een avond gezelligheid met je vrienden.

De komende maanden vertellen we je er alles over op deliciousmagazine.nl. Ben je nu al nieuwsgierig geworden? Kijk dan op Instagram.com/leffe.nl.

Over leffe

Dit Belgische abdijbier met een rijke historie heeft een lekker en toegankelijk assortiment aan speciaal-bieren dat perfect past bij gezellige etentjes met vrienden en familie. Neem de tijd voor zulke quality time en geniet samen meer met Leffe.

leffe advertorial tips café