Witte strandparel

Als witte parel aan het Scheveningse strand is Strandclub Doen! niet te missen. Met je lief genieten van de zon op 2-persoons strandbedden, nippend aan een glaasje bubbels. Of je met vrienden uitgebreid laten verwennen met stuk voor stuk sublieme gerechtjes. Doen! is populair, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Vroege vogel? Ontbijt er na een stevige strandwandeling met een bagel met roerbakei en gerookte zalm of ham, yoghurt met honing en noten of vers fruit. Lunchen kun je bij deze witter-dan-wit strandspot met meergranenbrood met ossenhaas of een sandwich BLT met bieslookmayonaise.

’s Avonds wordt het allemaal nog leuker en kun je proeven, proeven, proeven. Want je menu stel je samen uit verrukkelijke kleine gerechtjes. Zoals pikante roergebakken kokos vongole, kalfsmedaillon met gegrild spek, gesmolten geitenkaas & verse bladspinazie en ossenhaas van blonde d’aquitaine runderen van landgoed Palmesteyn met groene asperges en frieten. Voor toe zijn er appeltaartjes uit eigen oven, Hollandse aardbeitjes romanoff met crème de cassis of, voor wie nóg meer wil proeven, het Doen! dessert met zoete lekkernijtjes.

Strandclub Doen!
Strandweg 9 Scheveningen, 070 3557834

Strandclub Doen - delicious