Unieke hotspot in Rotterdam

Dit bijzondere dakterras is dé ultieme plek om onder het genot van lekkere tapas en koele drankjes te genieten van een buitengewoon uitzicht. Doordat het dakterras is gelegen midden in het hartje van Rotterdam, is de adembenemende skyline van de stad aan alle kanten van dakterras goed zichtbaar.

Naast heerlijke tapas zoals chorizo Iberico, jamón Serrano, albóndigas en patatas bravas & aïoli, zijn ook de gegrilde scampi’s met kerrieboter en gratin van tomaten en spinazie een aanrader. Maar ook liefhebbers van een lekker stuk vlees worden niet vergeten, wat te denken van kalfsrib-entrecote met een groene kruidenaïoli, kappertjes en een gepofte aardappel?

Engels Grandcafé is onlosmakelijk verbonden met het Groot Handelsgebouw en de stad Rotterdam. Het gebouw van de beroemde architect H. Maaskant is het symbool van de wederopbouw na 1945. In 2005 werd het Groot Handelsgebouw volledig gerenoveerd.

Bij mooi weer is het dakterras dagelijks geopend van 11.30 uur tot 20.30 uur. Als extra kenmerk verduidelijkt een groene vlag op de entresol verdieping (hoek Stationsplein/Weena) dat het dakterras geopend is.

Engels Grandcafé
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
Engels Dakterras: ingang Weenazijde B-ingang Groothandelsgebouw
tel. 010  411 95 50/51
www.engels.nl

Engels Grandcafé - delicious