Restaurant As

In Restaurant As wordt gekookt met authentieke smaakvolle ingrediënten, afkomstig van leveranciers die klein genoeg zijn om hun eigen keuzes te maken: scharrelvlees van Frans Kaijser, vis van Bretonse dagboten, biologische groenten van eigen bodem, bier van lokale brouwers en sappen uit de Beemster.

De filosofie achter As: ‘As gaat over koken in zijn meest pure vorm. Dat betekent dat we op een respectvolle manier laten zien dat het een sterft om het ander te laten leven. As biedt een aansprekende selectie gerechten die voor een groot deel bepaald wordt door de natuur. Veranderingen in seizoen en klimaat werken door in ons menu’.

Op de lunchkaart van restaurant As vind je onder andere brood met charcuterie, Hollandse kazen en ingemaakte groenten of bruschettes met ingemaakte eendenlever en gekonfijte uien, rillette van gestoomde makreel en courgette, ricotta en mint.

Op de dinerkaart staan heerlijke gerechten zoals gepocheerde tarbot met jonge venkel, scheermessen en zeeaster en gebraiseerde kalfsborst met schorseneren, oerpeen en sjalotten. En wat te denken van het dessert: chocoladetaart met bloedsinaasappelcompôte.

Moeilijk kiezen? Geen probleem van dinsdag tot en met zondag kun je tussen 17.30 tot 18.30 uur eten met de kok. Je eet dan wat de pot schaft voor 14 euro per persoon exclusief dranken.
Check ook de bijzondere site van Restaurant As.

Restaurant As
Prinses Irenestraat 19
1077 WT Amsterdam
020 6440100