Perron 4/5 volgens Tollius

Treinstations zijn fijn, je stapt er over of uit en bent zo snel mogelijk weer weg uit de gejaagde menigte. Op weg naar je bestemming. Zo niet vandaag, station Amersfoort ís onze bestemming! Beneden, bij spoor 4 en 5, op het perron vind je het nieuwe restaurant van de eigenaren van Tollius. Stap binnen en laat de stationsdrukte achter je. De tijd nemen en op je gemak lunchen of dineren is het credo. Met uiteraard veel biologische producten, vers, ambachtelijk en overwegend Italiaans getint, en ook in ’t glas frivole witte en rode Italianen. Er zijn zuurdesemboter- hammen, salades en pasta’s voor de lunch. ’s Avonds eet je er bruschette met gegrilde groenten, pasta met worst, prei & ricotta, gegrilde entrecote met rucola en parmezaan en de lekkerste kazen uit Nederland. Liever zoet toe? Probeer de karamel-kersentaart met vanille-ijs! Nieuwsgierig en toch weinig tijd? Een broodje, pasta of salade meenemen voor in de trein of thuis kan ook.

Perron 4/5 volgens Tollius behoort tot het historisch erfgoed van de NS en is de eerste lokatie met een nieuwe bijzondere bestemming. Later dit jaar volgen meer lokaties waar we kunnen genieten van eerste klas food van lokale chefs.

Perron 4/5 volgens Tollis is op werkdagen vanaf 9 uur en op zaterdag vanaf 15 uur open. De deur gaat na de laatste gast op slot.

Perron 4/5 volgens Tollius
NS Station Amersfoort
tel. 06-53368880
www.perron4-5.nl