let’s go to london!

london

Stap vandaag nog op de ferry of in het vliegtuig naar Londen. Je kunt er namelijk zo bloody goed eten! In de delicious.agenda 2014 vind je een aantal recepten van de rising stars uit de stad van de Big Ben. Krijg je daar trek van? Wij geven de adressen!

Sformato’s met paddenstoelen eet je bij 10 Greek Street. Deze kleine Soho-zaak wisselt vaak van menu en wijnkaart en ademt een fantastische atmosfeer. Het eten is er op en top Brits met een vleugje Europees. Broodjes lamsvlees met artisjokken of soufflé-achtige sformato’s.

10 Greek ST., W1D 4DH, London

Restaurateur Rusell Normans Da Polpo is veelgeprezen. Daarom heeft hij ook zo’n fijn boek gepubliceerd. In de agenda vind je Normans recept voor pizzetta’s met mortadella, gorgonzola en radicchio. Maak ze en raak overtuigd. In het restaurant in Covent Garden is het Italiaans-Amerikaans wat de klok slaat. Bekend om zijn gehaktballen, dus prik die vooral aan je vork.

Maiden Lane, WC2E &NA, London

De Peruaanse keuken is een onverwachte Londense trend. Hij duikt op meerdere plekken op, waaronder in restaurant Ceviche. Bekend om hun Zuid-Amerikaanse sashimi met de juiste kruidigheid en zure en delicate smaakaccenten. Ze hebben ook anitcuchos (vleesspiezen) en sterke pisco sours.

london