La Luna is al weer heel wat jaren een begrip in Antwerpen en terecht. Het warme kosmopolitische interieur is geïnspireerd door Bertollucci’s film La Luna met veel zwartwit foto’s. De keuken internationaal met veel Aziatische invloeden (Japanse chef). Alles is mogelijk: een Japans voorgerecht, gevolgd door een Italiaanse hoofdgerecht en een Franse klassieker als nagerecht. Alles wordt zelf voorbereid door de chef-kok. Dagverse schelpdieren en spartelverse vis worden aangevoerd vanuit Rungis en Bretagne.
Op de kaart staan onder andere Noorse koningskrab met gestoomde eitjes, gelei van kerstomaat met huisgepelde grijze garnaal en verse kreeft met komkommer en kropsla. Maar ook zuiderse taboulé met groene kruiden en harissa, groenten, en extra vergine olijfolie met soja en piment d’espelette of kies de botermalse, krokante filet van hoevekip, gevuld met koriander en chili, tonkatsu en wasabimayonaise, linguini met cocosroom of Japanse rijst. La Luna is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18.30 uur.
Brasserie Restaurant La Luna
Italiëlei 177
2000 Antwerpen