Weekendje Den Haag? Dan mag je deze 3 hotspots niet overslaan

Elke maand verzamelt culi-redacteur Merijn Tol de leukste hotspots door heel Nederland. Onlangs ontdekte ze 3 toffe hotspots in Den Haag. Dus, heb jij een dagje of weekend Den Haag op de planning? Dan mag je deze spots zeker niet overslaan!

Psst, op zoek naar meer hotspots in Den Haag? Dit zijn de Den Haag-tips van Bartsboekje!

Nieuwe hotspots in Den Haag

Slapen bij Stadsvilla Mozaic

In die mooie stad achter de duinen is het goed toeven. Dus: leuk voor een binnenlandse stedentrip. We slapen graag bij Stadsvilla Mozaic, omdat er niets boven zo’n chic Haags herenhuis gaat. Want zeg nu zelf: kan het Haagser?

Net als wij houden ze bij Mozaic van het goede leven: op hun site geven ze daarom fijne tips van niet te missen plekken. Zoals club Bleyenberg bijvoorbeeld!

Stadsvilla Mozaic – Laan Copes van Cattenburch 38, Den Haag

Stadsvilla Mozaic

Eten bij Bleyenberg & wijn bij Vivre

Hipsters van Den Haag verzamelen zich bij Bleyenberg. Logisch, want het is een te gekke plek. Een bastion uit de jaren 80 en 90. Het restaurant, genaamd De Kantine, is enorm met daarbovenop Het Dak, een enorme rooftopbar. Ze serveren eclectische gerechten met een vette knipoog naar het Midden-Oosten en Azië.

Voor een klassieke pinsa (kleine pizze) in Romeinse stijl ga je naar mooie wijnbar (met groot terras) Vivre in Binckhorst.

Restaurant Bleyenberg Grote Markt 10, Den Haag

Wijnbar VivreMaanplein 89b, Den Haag

Het Dak van Bleyenberg
Vivre hotspot in Den Haag
Wijnbar Vivre