bartsboekje tipt: 3x de leukste adressen in Den Haag

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maartje Diepstraten – ook wel bartsboekje.com – speurt elke maand naar niet te missen adressen. En nee: daarvoor hoef je niet naar het buitenland. Uit eten in eigen land levert net zoveel smakelijk vakantieplezier op. Dit keer ontdekt ze Den Haag.

Lees ook over de laatste hotspots in Keulen!

De leukste hotspots in Den Haag

Vincenzo’s Osteria

Gaan we naar Den Haag, dan gaan we naar het Zeeheldenkwartier. Vaste prik! Hier vind je  Vincenzo’s, hét pizzarestaurant van de stad in de Tasmanstraat. Hier meer dan pizza alleen:  op de kaart verrukkelijke, Italiaanse klassiekers met Vincenzo-twist. En er is nieuws: de eigenaren openden aan de overkant van de straat Vincenzo’s Osteria.

Tasmanstraat 129
vincenzososteria.nl

Fast en Vegan

Wat Den Haag ook nog niet had, op Hummus en Hummus in de Prins Hendrikstraat na, was een  100% vegan adres. Tot nu toe, want aan de Piet Heinstraat opende Fast en Vegan. Van smoothie  tot acaibowls, in deze lunchroom is het eten én het drinken 100% plantaardig. Denk aan tosti’s met cheddar, pesto en spinazie, piadina-wraps met geroosterde wortel en paprika, plus  zelfgebakken taart. Naast ontbijt en lunch doen ze ook take away. Handig!

Piet Heinstraat 96a
fastandvegan.nl

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Yuzu

Tot slot is Yuzu eindelijk een feit in Den Haag. Niet in het Zeeheldenkwartier, maar  aan de Bierkade vind je deze nieuwe Aziatische streetfoodbar. Een upcoming gebied, buiten het centrum en op het randje van Chinatown Den Haag. Hier is Yuzu je bestemming, geen tussenstop. Die naam? Yuzu is vernoemd naar een Chinese citrusvrucht, lelijk van buiten en mooi van binnen.

Bierkade 6
yuzu-denhaag.nl

Tekst en beeld: Maartje Diepstraten