Eten uit blik een tikje armoedig? The Can Bar (voorheen sportcafé The Cuban) in Amsterdam bewijst dat dat absoluut niet zo hoeft te zijn.
Bij eten uit blik denk je al gauw aan witte bonen in tomatensaus of tonijnsalade die drijft in de mayonaise. Toch zijn restaurants die eten uit blik serveren in Zuid-Europese landen (zoals Portugal) al jaren hot & happening. Denk: kleine gerechtjes met als basis prachtige visconserven. En dat is dan ook precies wat je kunt verwachten bij The Can Bar in Amsterdam. Je eet de vis met vers brood en/of een salade. Eenvoudig, maar goed. Daarbij drink je een lekker biertje, wijntje of een een goed glas wijn of een Portugese espumante.
Lekker uit blik
De vis uit blik komt van gerenommeerde Portugese bedrijven en het aanbod is groot: van tonijn, makreel, sardines en kabeljauw tot heerlijke vispatés. En de prijzen zijn vriendelijk: die beginnen al bij €5,50.
Nog een voordeel van eten bij The Can Bar? Je bestelde gerechtjes staan binnen 5 minuten op tafel. Misschien gaan we tóch vaker voor eten uit blik!
Dit bericht bekijken op Instagram
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Can Bar
Utrechtsestraat 135, Amsterdam
BRON THE CAN BAR, THE CAN BAR INSTAGRAM BEELD ISTOCK