Culpepper in Scheveningen

Aan het Scheveningse strand kun je in Beachclub Culpepper uitgebreid genieten van verrassende Sundowners: kleine originele luxe hapjes zoals blini’s, pekingeendpancakes gecombineerd met cocktails. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de Noordzee, waar je heerlijk kunt relaxen en de zon de zee in kunt zien zakken.

De keuken van Culpepper biedt, naast de Sundowners, ook een gezonde en dagverse mediterrane menukaart met verse pasta’s, salades, gegrilde vis en vlees en pizza’s uit de houtgestookte oven.

Ook de cocktailkaart is zeer uitgebreid met klassiekers als de Mojito en de Caipinrinha maar ook nieuwe cocktails als Culpepper Red (met cranberry en limoen) en Vanilla Berry Crush (vanillelikeur met aardbeien en crushed ice). Deze cocktails zijn, net als het internationaal bekende Pimm’s & Ginger Ale ook te bestellen in een grote karaf voor de hele groep.

Culpepper is gevestigd aan de Strandweg 65 te Scheveningen (Zwarte Pad) en is tot begin oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.culpepper.nl.