cadeautip: maak je eigen gepersonaliseerde wijn (en andere fijne dranken)

Gepersonaliseerde wijn of wijn met een gepersonaliseerd etiket vinden we vaak een hoog ‘kerstpakketgehalte’ hebben. En ja, dat klinkt wat snobistisch! Maar ook al ziet de fles er leuk uit, de kwaliteit stemt meestal verdrietig.

Dat moet anders kunnen dachten Michel Cobbaerts en Wout Steenacker en daarom lanceerden zij in 2016 Make Your Own Spirit, MYOS for short. Bij MYOS maak je gepersonaliseerde wijn van hoge kwaliteit, maar óók andere fijne dranken.

Ook leuk: geef een abonnement op delicious. magazine cadeau

Gepersonaliseerde wijn van MYOS

Bij Make Your Own Spirit staat kwaliteit voorop. Ze gingen van start met sterke drank als wodka, whisky en gin, maar onlangs voegden ze ook bier en wijn aan hun assortiment toe. De zoektocht naar goede wijn is helaas minder makkelijk dan van die van sterke drank. Wat meespeelt zijn het weer, de kunde van de wijnmaker én de voorraad.

Nu is het toch gelukt en kan je kiezen uit rood, wit, rosé en bubbels. Nadat je je favoriete kwaliteitswijn hebt gekozen, ga je aan de slag met het etiket. In designs van modern, klassiek en holidays tot dieren of maak een eigen ontwerp. Dan personaliseer je de wijn en kies je uit diverse kleuren en lettertypes. Met één druk op de knop betaal je en klaar is je privéwijn. Een origineel én lekker cadeau in 10 minuten !

Meer weten over het zelf maken van gepersonaliseerde wijn? Kijk op de website van Make Your Own Spirit

Meer tips en lekkere recepten

Wijntips, lekkere recepten en nog veel meer vind je in delicious. magazine nr. 3 ‘Spice it up’.

Cover delicious nr. 3-2021

Gepersonaliseerde wijn etiket via Make Your Own Spirit
Beeld: Make Your Own Spirit