on-Nederlands ei-walhalla

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Julian & Sergio transporteerden een stukje Nieuw Zeeland en Brazilië (hun 2 thuislanden) naar Amsterdam: Bakers & Roasters’s!

Deze verhuizing naar Amsterdam was met effect, want niet alleen creëerden de hippe heren een superdruk geoliede designlunchplek, waar je wacht tot je een tafel krijgt toegewezen. Ook het niveau van de dienstbaarheid is on-Nederlands. Evenals de taal trouwens.

Alles is crisp en vers: eiliefhebbers zijn in een walhalla beland. De keuze aan creatieve comfort eiergerechten is groot: van biologische eitjes met gegrilde haloumi, avocado, aardappel, knoflookspinazie, champignons en homemade relish. Of ‘pulled pork’ met avocado, mangosalsa en chipotlecrème (peper) met gepocheerde eitjes en hete toast met boter.

Voor rustiger gezonde dagen met licht eten zijn er geweldig healthy opties: roerei van eiwit met bio zwarte Braziliaanse bonen, bruine rijst, knoflookspinazie, hüttenkase en gegrilde kipfilet. Of een ‘energy bowl’ met bruine rijst, biet, wortel, mungbonen, pompoen, zonnebloempitten en sesamzaad met een Aziatische dressing. En dan hebben we het nog niet over de grote collectie  zelfgebakken zoet die je aanstaart vanaf de counter. Topadres!

Bakers & Roasters | 1e Jacob van Kampenstraat 54, Amsterdam | Bakersandroasters.com